MERPANO SRL este o societate cu capital 100% privat românesc, înființată în anul 2002. Obiectivul principal al companiei este furnizarea de produse pentru protecția plantelor, de semințe cu valoare genetică mare, fertilizanților, precum și a serviciilor agricole profesionale.

De când compania a luat ființă, MERPANO a continuat să își diversifice serviciile și produsele în domeniul agricol, îmbunătățindu-și și consolidându-și poziția în peisajul agricol din Vestul țării.

Ambiţia, pasiunea şi dedicarea sunt elementele care ne definesc şi care fac diferenţa!

În toamna anului 2018, în urma unei investiții am inaugurat cea mai mare și modernă stație de condiționare de semințe din Vestul țării. Cu peste 250 ha de producere sămânță a celor mai adaptate soiuri de grâu pentru zona noastră de deservire, oferim anual clienților peste 1500 tone sămânță de grâu, selectată, tratată și însăcuită la cele mai înalte standarde.

Atuurile care ne asigură mereu succesul constau în seriozitatea noastră față de parteneri, flexibilitatea în relațiile comerciale, achiziționarea recoltei de la fermieri, capacitatea mare de stocare și posibilitatea păstrării produselor pe termen lung. Un alt atu este faptul că ne adresăm tuturor fermierilor, indiferent de dimensiunea exploatației agricole.

Suprafața de teren de peste 3000 ha, pe care o deținem, sprijină procesul de selecție al celor mai bune varietăți, precum și a celor mai adaptate și eficiente tehnologii pentru fermierii din județele Timiș, Arad, Caraș-Severin, Hunedoara și Mehedinți. Experiența dobândită în ferma proprie ne permite să oferim soluții integrate personalizate.

Echipa de vânzări, cea mai vastă din această zonă, pe lângă puterea de muncă şi spiritul întreprinzător şi inovator, a deprins şi pasiunea de a oferi soluții fermierilor, reușind astfel să acopere un areal agricol important. Soluțiile oferite sunt mereu particularizate, în funcție de dimensiunea fermei, a practicilor agricole și a gradului de investiție în cultură și au ca scop eficientizarea procesului și creșterea productivității, astfel încât fermierul să aibă o satisfacție deplină cu privire la culturile sale și la relația cu echipa MERPANO.

Portofoliul de clienți al societății este complet, fiind format în special din fermierii Vestului țării, care creează o piață diversificată, astfel încât activitatea comercială a MERPANO SRL nu depinde de un client anume. Societatea este unul dintre principalii competitori pe zona de Vest a țării în ceea ce privește comerțul cu produse agricole. De asemenea, societatea are ca furnizori cei mai importanți producători la nivel mondial. Printre aceștia amintim Corteva Agro Science, Adama Agricultural Solutions, Bayer, BASF, Du Pont România, Monsanto, KWS, Syngenta Agro, etc.

 

Societățile care fac parte din grupul MERPANO sunt:

  • MERPANO SRL (comerț, producție agricolă);
  • AGROSAMI SRL (comerț, producție agricolă, servicii tratare și sortare semințe);
  • AGRO EXIMA 2011 SRL (producție agricolă).

Depunem eforturi constante pentru a putea investi în instruirea și școlarizarea permanentă a întregului personal.

MERPANO – PARTENERUL TĂU ÎN AGRICULTURĂ

×